Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Detectie


ABC Rioolservice Haaglanden is het adres voor het oplossen van uw problemen aan uw riolering. Deze problemen in de riolering zijn niet altijd zichtbaar. Om de verstopping te verhelpen, sporen wij daarom door middel van camera detectie het probleem op. Camera detectie is een speciaal navigatiesysteem. Door een zender te monteren op de camera of spuitkop kan een ondergronds probleem eenvoudig worden opgespoord. De diepte, hoek, richting en afstand kunnen afgelezen worden in het beeldscherm.


De inspecteurs van ABC Rioolservice Haaglanden zijn opgeleid om verschillende schadebeelden te kunnen herkennen. Zowel binnen als buiten de gebouwen zijn onze inspecteurs in staat om het riool te inspecteren.


Ook als u geen problemen heeft, maar u wilt de staat van de riolering weten, bent u ook aan het goede adres bij ABC Rioolservice Haaglanden. Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog, dan kunt u het rioleringsstelsel door ons in kaart laten brengen.

Contact of Spoedafspraak maken?

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen.

Maak direct eenvoudig en snel een afspraak met een van 
onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.
Of bel: 070-3689067


Info aanvragen 


Heeft u last van een probleem die met spoed opgelostmoet worden? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers of bel: 06-53648297.


Spoedafspraken


 


Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 
6% 

 BTW

Extra voordeel!
De BTW voor particulieren is verlaagd van 21 naar 6%! Deze BTW verlaging geldt op de arbeidsuren.

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067


Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken