Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Camera inspectie

Als u overlast vanuit uw rioleringsstelsel ervaart kunt u altijd bij ABC Rioolservice Haaglanden terecht voor een passende oplossing. Een van de mogelijkheden die wij bieden is het uitvoeren van een visuele inspectie door middel van camera’s. Of het nu gaat om kleinschalige of verregaande inspecties, ABC Rioolservice Haaglanden zorgt ervoor dat u snel van eventueel overlast af bent en uiteraard bieden wij ook alles wat u nodig heeft ter preventie van overlast.


Niet elke locatie is eenvoudig te bereiken en sloop- en graafwerk kan veel hinder en onnodige kosten als gevolg hebben. Met geavanceerde camera’s en professionele apparatuur kunnen wij middels visuele inspecties ook verregaande onderzoeken uitvoeren zonder dat u hier enige hinder aan ondervindt. Wij voorzien u na afronding van de inspecties van betrouwbaar en deskundig advies met uitgebreide rapportages en kunnen u desgewenst ook van de gemaakte beelden voorzien.


Als een reparatie of vernieuwing noodzakelijk is staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om tegen scherpe tarieven uw problemen te verhelpen. Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067.

Contact of Spoedafspraak maken?

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen.

Maak direct eenvoudig en snel een afspraak met een van 
onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.
Of bel: 070-3689067


Info aanvragen 


Heeft u last van een probleem die met spoed opgelostmoet worden? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers of bel: 06-53648297.


Spoedafspraken


 


Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 
6% 

 BTW

Extra voordeel!
De BTW voor particulieren is verlaagd van 21 naar 6%! Deze BTW verlaging geldt op de arbeidsuren.

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067


Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken