Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Rookdetectie


Stankoverlast uit het riool?
Ondervindt u hinder van stanken uit uw riool in uw huis of kantoor/bedrijf? Middels rookinspectie kan ABC Rioolservice Haaglanden uw stankproblemen snel en adequaat opsporen en oplossingen. Hiervoor maakt ons vakkundige personeel gebruik van professionele apparatuur als rookgeneratoren.


Middels dit apparaat wordt het rioolstelsel gevuld met een speciale – en milieuvriendelijke – rookvloeistof. Hierdoor kunnen wij eenvoudig en snel inschatten waar het probleem zich bevind waarna wij uw huis snel vrij kunnen maken van de onaangename lucht en stanken middels passende maatregelen. Of het nu gaat om rioolbreuk of verzakking, wij zorgen voor een snelle en adequate oplossing en reparatie van uw riolering. Ook voor preventie bent u bij ABC Rioolservice Haagladen op het juiste adres.

Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.

Contact of Spoedafspraak maken?

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen.

Maak direct eenvoudig en snel een afspraak met een van 
onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.
Of bel: 070-3689067


Info aanvragen 


Heeft u last van een probleem die met spoed opgelostmoet worden? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers of bel: 06-53648297.


Spoedafspraken


 


Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 
6% 

 BTW

Extra voordeel!
De BTW voor particulieren is verlaagd van 21 naar 6%! Deze BTW verlaging geldt op de arbeidsuren.

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067


Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken