Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Detectie

 

ABC Rioolservice Haaglanden is het adres voor het oplossen van uw problemen aan uw riolering. Deze problemen in de riolering zijn niet altijd zichtbaar. Om de verstopping te verhelpen, sporen wij daarom door middel van camera detectie het probleem op. Camera detectie is een speciaal navigatiesysteem. Door een zender te monteren op de camera of spuitkop kan een ondergronds probleem eenvoudig worden opgespoord. De diepte, hoek, richting en afstand kunnen afgelezen worden in het beeldscherm.


De inspecteurs van ABC Rioolservice Haaglanden zijn opgeleid om verschillende schadebeelden te kunnen herkennen. Zowel binnen als buiten de gebouwen zijn onze inspecteurs in staat om het riool te inspecteren.


Ook als u geen problemen heeft, maar u wilt de staat van de riolering weten, bent u ook aan het goede adres bij ABC Rioolservice Haaglanden. Heeft u een woning of bedrijfspand op het oog, dan kunt u het rioleringsstelsel door ons in kaart laten brengen.

Bel mij zo snel mogelijk terug!

Vul onderstaand formulier in en ABC Rioolservice Haaglanden belt u zo snel mogelijk terug.
Email:
Telefoon:
Bericht (vermeld uw adres):

Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 

 

 

 

 

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067

 

Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

 

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken