Bel voor afspraken: 070-3689067

Rioolservice Haaglanden

Contact

Wij staan voor u klaar

Reparatie

Voor het aanleggen van riolering en leidingwerk bent u bij ABC Rioolservice Haaglanden aan het juiste adres. Met de modernste apparatuur en vakkundige medewerkers bieden wij u de beste en snelste service tegen de scherpste tarieven!
Bel voor meer info en het maken van een afspraak: 070-3689067.

Aanleg

ABC Rioolservice Haaglanden zorgt ervoor dat op snelle en vakkundige wijze van uw riool verstopping af bent. Onze vakkundige medewerkers reparen en/of ontstoppen uw riool snel en tegen scherpe tarieven.
Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.

Preventie

ABC Rioolservice Haaglanden staat altijd voor u klaar voor advies en preventie. Hiermee voorkomt u toekomstige problemen en alle hinder die hiermee gemoeid kan gaan. ABC Rioolservice Haaglanden controleert uw rioleringsstelsel en voert het nodige onderhoud uit met vakkundig personeel, professionele apparatuur en tegen de scherpste tarieven!

Renovatie

Met riool- en afvoerrenovatie kunnen we beschadigde delen in uw riool, afvoer of standleiding vernieuwen en lekkages verhelpen zonder te breken, slopen of graven. Bij een lekkage of een scheur in de riolering, moet het systeem gerenoveerd of gerepareerd worden; wanneer men daarvoor het riool openbreekt, komt er veel bij kijken, zoals hoge kosten en overlast.

Onbetwist de rioolspecialist in de regio Haaglanden!

Wij staan altijd voor u klaar voor deskundig advies en voor het leveren van snelle en adequate oplossingen voor uw verstoppingen. Bel voor advies van een van onze deskundige medewerkers 070-3689067.
ABC Rioolservice Haagladen staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, tegen de scherpste tarieven!
Naast de particuliere sector leveren wij ook onze werkzaamheden aan bedrijven, stichtingen en overheden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor reparaties en preventie.

Contact

Tarieven

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.

95 euro
Voordelige tarieven! Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €95,- excl. BTW!

Contact

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen of bel: 070-3689067