Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

WC verstopt?


Een WC ontstoppen kunt u vaak eenvoudig zelf uitvoeren. U herkent een verstopping van uw WC door een borrelend geluid, water tot aan de rand en toiletpapier dat niet wil doorspoelen. Met WC ontstopper of door te controleren of een prop de doorstroming belemmerd kunt u vaak uw verstopping oplossen. Bij het gebruik van ontstoppingsmiddelen raden wij u aan altijd eerst de bijsluiter aandachtig door te nemen.


Deskundig advies of hulp nodig?
ABC Rioolservice Haaglanden staat u graag bij voor deskundig advies. Lukt het u zelf niet uw WC te ontstoppen? Dan staat ABC Rioolservice Haaglanden altijd voor u klaar om met vakkundig personeel en professionele apparatuur uw verstopping snel te verhelpen tegen de scherpste tarieven!


Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.

Bel mij zo snel mogelijk terug!

Vul onderstaand formulier in en ABC Rioolservice Haaglanden belt u zo snel mogelijk terug.
Email:
Telefoon:
Bericht (vermeld uw adres):

Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 

 

 

 

 

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067

 

Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

 

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken