Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Preventief reinigen


Om toekomstige problemen met uw dakgoot, als verstoppingen, te voorkomen is het verstandig uw dakgoot jaarlijks preventief te reinigen. Naast het verwijderen van al het vuil, bladeren en mos draagt ook het plaatsen van bladvangers en roosters in de afvoer bij aan het jaarlijkse onderhoud. Staat uw dakgoot in een begroeide omgeving? Dan is het raadzaam deze minstens eens in de zes maanden grondig te reinigen.


Wat als ik mijn dakgoot niet reinig?
Na enig verloop van tijd zal uw afvoer verstopt en geblokkeerd raken. Bij een hevige regenbui zult u dan het water over de rand van uw dakgoot zien lopen en langs de buitenkant van de regenpijp stromen. Dit veroorzaakt schimmels, lekkages en trekt ongedierte aan.


Problemen verhelpen / voorkomen
Is uw dakgoot verstopt of wilt u verstoppingen voorkomen? Laat deze dan (preventief) reinigen door de vakkundige medewerkers van ABC Rioolservice Haaglanden. Met (jaarlijkse) controles en reinigingen voorkomt u problemen en bespaart u zich de hinder die een verstopping veroorzaakt. 


Is uw dakgoot al verstopt? Dan zorgt ABC Rioolservice Haaglanden ervoor dat de problemen die hiermee gemoeid zijn tot een minimum beperkt blijven en snel en adequaat worden opgelost.


Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.

Contact of Spoedafspraak maken?

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen.

Maak direct eenvoudig en snel een afspraak met een van 
onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.
Of bel: 070-3689067


Info aanvragen 


Heeft u last van een probleem die met spoed opgelostmoet worden? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers of bel: 06-53648297.


Spoedafspraken


 


Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 
6% 

 BTW

Extra voordeel!
De BTW voor particulieren is verlaagd van 21 naar 6%! Deze BTW verlaging geldt op de arbeidsuren.

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067


Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken