Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Afvoer ontstoppen


Voor het ontstoppen van uw afvoer kunt u terecht bij ABC Rioolservice Haaglanden. Met vakkundige medewerkers en professionele apparatuur ontstoppen wij uw afvoer snel en efficiënt. Het probleem in uw afvoer weten wij snel te traceren en wij bieden u altijd een gepaste en snelle oplossing voor het ontstoppen van uw afvoer. Dit tegen scherpe tarieven. Bel voor meer informatie 070-3689067.


Uw afvoer is verstopt. Wat nu?
Een verstopte afvoer kan diverse oorzaken hebben. Dit kan worden veroorzaakt door verouderde inrichting van uw leidingstelsel welke niet is berekend op uw verbruik, etensresten, WC-papier of een van de vele andere uiteenlopende oorzaken. Wat de oorzaak ook is van uw afvoerverstopping, ABC Rioolservice biedt u altijd een adequate en snelle oplossing!

Zelf proberen?
Als het u niet lukt uw afvoer te ontstoppen met een ploemper (gootsteen ontstopper) kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van vloeibare chemische ontstopper (verkrijgbaar in de supermarkt) of soda en wat azijn in uw afvoer door te spoelen. Indien u gebruik maakt van ontstoppingsmiddel raden wij u aan altijd de bijsluiter en het etiket goed door te lezen. Dergelijke middelen kunnen agressieve reageren en werken niet in elke situatie even goed.
Wilt u een snelle oplossing voor uw verstopping? ABC Rioolservice Haaglanden staat u graag bij met deskundig advies en efficiënte en snelle oplossingen voor uw probleem. Onze vakkundige medewerkers bieden u een snelle en adequate oplossing tegen de scherpste tarieven. 


Bel ons voor advies en het maken van een afspraak: 070-3689067. Voor spoedreparaties en het met spoed verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken op ons spoednummer: 06-53648297.

Contact of Spoedafspraak maken?

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen.

Maak direct eenvoudig en snel een afspraak met een van 
onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.
Of bel: 070-3689067


Info aanvragen 


Heeft u last van een probleem die met spoed opgelostmoet worden? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers of bel: 06-53648297.


Spoedafspraken


 


Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 
6% 

 BTW

Extra voordeel!
De BTW voor particulieren is verlaagd van 21 naar 6%! Deze BTW verlaging geldt op de arbeidsuren.

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067


Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken