Rioolservice Haaglanden

Bel voor afspraken: 070-3689067

Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt staan wij 24 uur per dag / 7 dagen per week klaar. Niet alleen voor de particuliere sector maar ook voor de zakelijke markt zijn onze deskundige medewerkers inzetbaar. Zo leveren wij momenteel onze diensten aan zorginstellingen, diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. 

Door preventie en het bouwen van een sterke band met onze klant zorgen wij voor een optimale samenwerking. Preventie zorgt ervoor dat u zich kosten en hinder bespaart voor reparaties door ontstane problemen. Maar wij staan uiteraard ook voor (spoed) reperaties altijd voor u klaar.

Onze vakkundige medewerkers maken gebruik van de geavanceerde en technisch uitstekende apparatuur. Zo kunnen wij zorgen voor afdoende preventieve maatregelen en adequate, snelle en efficiënte oplossingen voor ontstane problemen en uitdagingen.

Mogelijkheden
De mogelijkheden voor een samenwerking met ABC Rioolservice Haagladen zijn uitgebreid. Van preventie, aanleg, detectie tot (spoed) reparaties. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar en staan voor u klaar. Wij bespreken graag met u hoe wij voor uw bedrijf, instelling of organisatie een oplossing en samenwerking op maat kunnen bieden.

Bel voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak: 070-3689067. Of neem direct contact met ons op.

Contact of Spoedafspraak maken?

Maak eenvoudig & snel een (spoed)afspraak door een van de contactformulieren in te vullen.

Maak direct eenvoudig en snel een afspraak met een van 
onze medewerkers door het contactformulier in te vullen.
Of bel: 070-3689067


Info aanvragen 


Heeft u last van een probleem die met spoed opgelostmoet worden? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers of bel: 06-53648297.


Spoedafspraken


 


Tarieven & Contact

60

euro

Voordelige tarieven!
Uw afvoer is al ontstopt vanaf slechts €60,- excl. BTW! 
6% 

 BTW

Extra voordeel!
De BTW voor particulieren is verlaagd van 21 naar 6%! Deze BTW verlaging geldt op de arbeidsuren.

Afspraak maken?

Bel: 070-3689067


Spoed & Reparaties

Bel: 06-53648297

Uitgelicht

ABC Rioolservice Haaglanden maakt gebruik van de meest moderne techniek en apparatuur. Onder andere voor (camera) detectie. Onze deskundige medewerkers zorgen voor de meest
efficiënte oplossing op maat en deskundig advies. Dit tegen de meest voordelige tarieven.


Detectie

Zoeken